Cand sa te asteptam?

Evenimente

Evenimente corporate

Un weekend in teambuilding la Atra te pregateste pentru ziua de luni. Ai caiac, windsurfing, biking si piste de off road unde, impreuna cu echipa te vei deconecta de la tot ce inseamna birou. Daca vrei insa sa muti biroul la munte, priveste acest loc ca pe o oportunitate de a petrece o zi intr-o altfel de atmofera de lucru: poti sa organizezi conferinte si workshopuri in sala principala, care devine sala de meeting cu vedere spre vacanta. Creativitatea triumfa inconjurata de natura, gandeste-te la asta.
Click pe poza pentru a vedea galeria foto.

Evenimente tematice

Aici natura te imprejmuieste cu tot ce are mai frumos si parca simti ca-i da timpului tau mai mult timp. Timp sa fotografiezi, sa pictezi, sa asculti muzica si s-o fredonezi, timp sa pleci peste dealuri si munti de dragul vitezei sau doar de dragul naturii, timp sa stai cu tine si cu ceilalti. In fiecare weekend planuim sa organizam activitati pentru tine. Uite cate lucruri am organizat pana acum:
Click pe poza pentru a vedea galeria foto.

Momente speciale

La Atra ai o atmosfera intima potrivita pentru seri romantice, reuniuni cu prietenii sau ceremonii restranse. Daca planifici un eveniment in plina vara, spatiul de 50 de locuri poate fi prelungit spre panta verde. Ai un loc pentru focul de tabara, care adauga noptilor de munte farmecul libertatii salbatice. Eleganta arhitecturii minimaliste imbinata cu conturul asimetric al dealului se intalnesc in acelasi gand: Relaxeaza-te, oricat de importanta ar fi aceasta seara.
Click pe poza pentru a vedea galeria foto.