Restaurantul ATRA a fost nominalizat la TopHotel Awards pentru “Cel mai bun restaurant hotelier pentru fine dining”!

champagne-glasses-162803_960_720
 
Suntem incantati sa va anuntam ca Restaurantul ATRA a fost nominalizat in cadrul TopHotel Awards 2018, la categoria “Cel mai bun restaurant hotelier pentru fine dining.”
 
Suntem cu adevarat onorati sa primim aceasta nominalizare si sa ajungem in etapele finale alaturi de restaurante de renume si cu traditie, pe care le apreciem.
 
Pentru inceput, vrem sa multumim echipei noastre pentru efortul de a crea experiente culinare totale, iar oaspetilor nostri, le multumim pentru ca aleg sa parcurga zeci de kilometri, in inima muntilor, pentru a se bucura de ceea ce avem de oferit.
 
Pentru a castiga avem nevoie de votul vostru!
 
Daca considerati ca meritam acest premiu, va invitam sa NE VOTATI PANA PE 15 MAI accesand acest link: http://bit.ly/voteazaATRA
 
Vom fi recunoscatori pentru sustinerea voastra.
 
Toti cei care ne vor acorda votul de incredere, vor participa la extragere unui VOUCHER CADOU pentru restaurant in valoare de 500 RON.
 
Poti castiga VOUCHER-ul CADOU in 2 pasi simpli:
 
  • Pasul 1: Voteaza Restaurantul ATRA Doftana in cadrul TopHotel Awards, la categoria “Cel mai bun restaurant hotelier pentru fine dining” urmarind acest link: http://bit.ly/voteazaATRA
  • Pasul 2: Dupa votare, vei primi un email de confirmare a votului de la organizatorul premiilor. Redirectioneaza (forward) acest email, care atesta votul tau pentru ATRA, catre adresa info@atradoftana.ro
 
Castigatorul voucherului valoric de 500 RON pentru restaurant este Cristian. Felicitari! In curand, vei primi un email cu voucher-ul cadou. 
 
Atentie! Poti acorda votul de incredere pana la data de 15 mai, aceasta este și ultima zi in care te poti inscrie pentru extragerea VOUCHER-ului CADOU.