ATRA DOFTANA foloseşte standarde etice si morale înalte, respectindu-va intimitatea. Cu excepţia cazurilor în care legea va cere divulgarea în orice jurisdicţie relevantă, nu vom divulga informaţiile personale unor terţe părţi fără consimţământul Dumneavoastra

Card de credit

ATRA DOFTANA solicită detaliile despre cardul de credit valabil pentru a garanta rezervarea Dumneavoastra in cazul in care ea se efectueaza prin intermediul site-ului www.booking.com .

Modalităţi de plată

Cărţile de credit sunt acceptate (Mastercard si Visa), ca şi plata în numerar sau transfer bancar. Prin completarea formularului de rezervare sunteti de acord cu conditiile rezervarii si cu achitarea a 50% in avans, pentru garantarea rezervarii. La plecare cand se achita nota, pensiunea va solicita oaspetelui, daca este cazul, si plata serviciilor suplimentare solicitate de acesta si neincluse in tariful de cazare.

Notificare pentru utilizatori

Accesând formularul de cerere de rezervare prin care vă transmiteţi datele personale în vederea efectuarii unei cereri de disponibilitate, declaraţi că sunteţi de acord cu următoarele:

  • Ca datele personale solicitate să fie colectate, stocate şi prelucrate de către ATRA DOFTANA;
  • Ca datele personale să fie utilizate pe o perioadă nedeterminată în vederea unor contactări ulterioare;
  • Să primiţi din partea ATRA DOFTANA diverse oferte sau newsletter cu pachetele speciale.