Restaurantul ATRA poate fi locul in care vii doar sa iei masa intr-o atmosfera relaxata, in mijlocul naturii.

Meniul sezonier a la carte este creat de Chef Raul Vidican folosind cele mai proaspete ingrediente, furnizate de fermierii, ciobanii si producatorii locali, cultivate in gradina culinara a restaurantului si culese din padurile din imprejurimi. Meniul se schimba de 4 ori pe an, iar in serile de weekend aveti ocazia sa participati la cine cu meniu de tasting.

Astfel, cu fiecare vizita, veti avea ocazia sa descoperiti preparate noi, fiecare experienta culinara fiind diferita. In sinergie cu dorinta de a promova produsele romanesti, lista de vinuri contine exclusiv vinuri ale celor mai apreciate crame de pe plaiul nostru.

Dupa ce v-ati ales preparatele pentru masa, intrebati-l pe somelierul nostru inhouse, Andrei Popa, ce vin va recomanda sa asociati pentru a le imbogati si a le sublinia esenta.

Program Restaurant

ORE DE FUNCTIONARE

Descopera Restaurantul ATRA

Aici ingrediente simple precum fructele de padure, ciupercile, florile, mugurii – oferite de natura – ierburile aromate si legumele crescute in gradini si branzeturile de la ciobani se transforma in preparate fine dining cu o prezentare creativa si o fuziune a aromelor si gusturilor unica.