Cand sa te asteptam?

Restaurant Gourmet

ORE DE FUNCTIONARE RESTAURANT
 
Mic dejun: 8.00 – 10.00
Pranz: 13:00 – 17:00
Cina: 19:00 – 21.30
Atra poate fi locul in care vii doar sa iei masa intr-o atmosfera relaxata. In timp ce alegi preparate internationale sau degusti branzeturile traditionale ale Doftanei, dealurile sunt aici si iti tin companie. Te acopera in verdele lor si te ascund de viata cotidiana intr-o lume pusa de-o parte pentru cei care stiu sa o aprecieze.
Dragi oaspeti,
 
daca planificati sa luati masa la restaurantul nostru, va rugam sa faceti rezervare in prealabil la numarul de telefon 0735.020.111.
 
Este suficient sa ne sunati cu cateva ore inainte, pentru a evita asteptarea in momentul sosirii la restaurant.
Cat timp iei masa la Atra, domoleste-te. Lasa lucrurile sa curga odata cu raul. Alege cu apetit pentru cunoastere. Aromele mancarii devin si mai puternice in aerul proaspat, aburul fantomatic le face padurilor din departare coroana, iar linistea se lasa dominata de clinchetul farfuriilor in care se consuma singura placere care conteaza in acest moment. Cat timp mananci la Atra, spatiul devine o oaza pentru simturi.

Preparatele

Alaturi de delicatesele peisagistice ale Vaii, iti propunem o calatorie printre texturi si gusturi deopotriva locale si internationale, asortate cu grija. Cunoscator sau pur si simplu iubitor de mancare, la Atra preferintele tale isi gasesc corespondent in meniul nostru: salate proaspete pentru inceputuri usoare, gustari indraznete in asteptarea supelor cremoase, carnuri principale sau feluri vegeteriene. Preparatele iti vor fi mereu recomandate spre completare cu vinuri romanesti, care le imbogatesc si le subliniaza esenta. Produsul tradițional creat de doftăneni este caşcaveaua, un caş nefermentat, foarte puțin sărat şi afumat, care îmbină esența florilor de câmp cu gustul amar al cătinei. Festivalul caşcavelei organizat anual în septembrie, dar şi pastrama şi ciorba de bureti preparate tradiţional fac din Valea Doftanei o destinaţie gastronomică tentantă. Poți savura caşcaveaua in restaurantul Atra sau poți cumpara o roată pentru acasă.