Simte ・ Respira・ Gusta

Aflata la doar 90 minute de Bucuresti, intre muntii impaduriti, pe malul lacului Paltinu, Atra este locul unde te deconectezi de rutina zilnica si te relaxezi cu adevarat, o experienta premium de cazare si restaurant pe Valea Doftanei.

Fie ca vii pentru o zi in mijlocul naturii si un pranz fine dining, pentru o evadare de weekend sau o vacanta de familie, la ATRA vei avea de fiecare data o experienta personalizata si vei petrece momente memorabile pe malul lacului Paltinu, in Valea Doftanei.

EXPERIENTE ATRA

FACILITATI HOTEL

Nu trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a rezerva un sejur pe Valea Doftanei. Atra a fost premiata la Anuala de Arhitectura Bucuresti si in 2020 a fost desemnata locatia anului la sectiunea Epic Visits a Romanian Hospitality Awards.
Valea Doftanei atrage si prin bogatia culinara! La Restaurantul Atra, Chef Ionut Gagiu are bucataria echipata cu ingrediente cat se poate de proaspete, produse de legumicultorii, fermierii, livezile, pastravariile si stanile din imprejurimile boutique hotelului Atra Doftana.

Facilitati Hotel

PREMII OBTINUTE

Noi, la ATRA, suntem preocupati de dezvoltarea comunitatii din care facem parte si consideram ca putem fi mai buni doar impreuna. Astfel, sustinem proiectul PRO-VET – Dezvoltarea invatamantului tehnologic rural, care face parte din PROGRAMUL DE EDUCAŢIE, BURSE, UCENICIE ŞI ANTREPRENORIATUL  TINERILOR, ÎN ROMÂNIA, FINANŢAT PRIN GRANTURILE SEE 2014-2021 – APEL PENTRU PROPUNERI DE PROIECTE 2021 – PROIECTE DE COOPERARE ȘI MOBILITATE ÎN DOMENIUL ÎNVĂŢĂMÂNTULUI PROFESIONAL ŞI TEHNIC (ÎPT).

Scopul proiectului este formarea si dezvoltarea profesionala in context european a profesorilor, elevilor si reprezentantilor ATRA,
implicati in efectuarea  stagiilor de practica ale elevilor de la specializarea  Tehnician in turism. 

Obiectivele propuse:

-cresterea gradului de insertie pe piata muncii a absolventilor de la specializarea Tehnician in turism, in urmatorii 2 ani, cu 30%;
– imbunatatirea abilitatilor/competentelor profesorilor liceului care predau discipline de specialitate
– imbunatatirea competentelor de tutorat pentru ATRA ca partener in proiect si pentru ceilalti agenti economici cu care liceul are colaborari pentru stagiile de practica, incepand cu anul de implementare al proiectului.
– imbunatatirea rezultatelor invatarii obtinute in stagiile de practica la agentii economici
-implementarea a cel putin doua CDL-uri pe domeniul turism adaptate la nivel european, in urmatorii doi ani dupa terminarea proiectului.

Beneficiile proiectului sunt: dezvoltarea competentelor profesionale, imbunatatirea eficientei la locul de munca, dezvoltarea competentelor profesionale si antreprenoriale ale elevilor prin dobandirea de noi abilitati şi competente tehnice, imbunatatirea sanselor de acces pe piata muncii in domeniul Turismului, elaborarea si promovarea unei oferte educationale adaptata la nivel local si regional,implementarea unor CDL-uri de nivel  european adaptate nevoilor locale.