Simte ・ Respira・ Gusta

Aflata la doar 90 minute de Bucuresti, intre muntii impaduriti, pe malul lacului Paltinu, Atra este locul unde te deconectezi de rutina zilnica si te relaxezi cu adevarat, o experienta premium de cazare si restaurant pe Valea Doftanei.

Fie ca vii pentru o zi in mijlocul naturii si un pranz fine dining, pentru o evadare de weekend sau o vacanta de familie, la ATRA vei avea de fiecare data o experienta personalizata si vei petrece momente memorabile pe malul lacului Paltinu, in Valea Doftanei.

EXPERIENTE ATRA

FACILITATI HOTEL

Nu trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a rezerva un sejur pe Valea Doftanei. Atra a fost premiata la Anuala de Arhitectura Bucuresti si in 2020 a fost desemnata locatia anului la sectiunea Epic Visits a Romanian Hospitality Awards.
Valea Doftanei atrage si prin bogatia culinara! La Restaurantul Atra, Chef Ionut Gagiu are bucataria echipata cu ingrediente cat se poate de proaspete, produse de legumicultorii, fermierii, livezile, pastravariile si stanile din imprejurimile boutique hotelului Atra Doftana.

Facilitati Hotel

PREMII OBTINUTE