Cazare

Descopera ATRA –
descopera Valea Doftanei

ATRA este o trilogie care cuprinde Boutique Hotel & Restaurant ATRA- o evadare luxurianta multisenzoriala pe malul lacului Paltinu, Vila UNO, o locatie intima pierduta in natura, ideala pentru familii sau grupuri de prieteni si MIRA Resort, o oaza de zen versatila. Smaraldul lacului le uneste pe toate. Nu-ti ramane decat sa te lasi sedus: Simte. Respira.Gusta

Poti descoperi toate aceste experiente unice de cazare ATRA, pe Valea Doftanei , la numai 90 de minute de Bucuresti. Locatii ideale pentru weekend, vacante, iesiri cu echipa sau o zi de respiro!

Boutique hotel ATRA -
vedere spre lac din orice camera

Boutique Hotelul ATRA Doftana este inedit prin stilul architectural minimalist, care se pierde in natura. Cu un palmares de premii pentru serviciile impecabile si popularitatea de care se bucura de mai bine de 10 ani, la ATRA gasesti tot ce ai nevoie.

Toate cele 10 camere ofera o priveliste spectaculoasa asupra lacului si permit accesul direct pe peluza. Este un spatiu care are o continuitate surprinzatoare de la interior catre exterior astfel ca te vei putea bucura de natura din orice loc

Vila UNO –
un rasfat pe mal de lac

Vila UNO se afla in inima naturii, pe malul lacului Paltinu, intima si linistita.

Locul perfect pentru a veni impreuna cu familia sau cu prietenii, deoarece poate acomoda pana la 6 persoane, are o bucatarie complet utilata, un ponton privat pe malul lacului Paltinu si, pentru ca ne place sa iesim in evidenta cu cele mai bune lucruri, o parte din podeaua etajului a fost inlocuita cu un hamac rezistent. Te poti relaxa, distra si chiar lucra, deoarece este spatiul perfect pentru lucrul remote sau chiar si pentru un team building.

Tu alegi cum iti petreci timpul la Vila Uno!

Mira Resort –
terasa, piscina, ciubar si orangerie panoramica

Mira Resort este cea mai noua aditite a conceptului ATRA, este un refugiu pentru familie, prieteni sau colegi, un spatiu care lasa in urma orice component urbana si te abandoneaza in mijlocul naturii, pe malul lacului Paltinu.

Mira Resort este o oaza de relaxare versatila si generoasa care dsipune de o orangerie cu cele mai moi canapele, incalzita cu un semine cu lemne, dar si un ciubar din lemn, ideal pentru o baie sub cerul instelat in noptile geroase.

Locul de joaca si piscina dau o noua dimensiune relaxarii.

Ofera momente unice –
marca ATRA

Daruieste celor dragi experiente unice si momente speciale, care se vor transforma in amintiri pentru o viata intrega. 

Vrei sa oferi un cadou special persoanei iubite? Sau iti doresti sa faci o surpriza frumoasa familiei, prietenilor, colegilor de munca sau partenerilor de afaceri? Acum poti darui momente ATRA.

Poti opta pentru o experienta fine dining la restaurantul ATRA sau o minivacanta relaxanta.