Evenimente corporate
Muta-ti biroul sau intalnirile la Atra

Anticipam, comunicam si colaboram
cu partenerii nostri

Calatoria de afaceri pe care o planificati poate deveni o adevarata experienta, printr-o oferta dedicata fiecarui grup in parte. 

Aflata la 90 de minute de Bucuresti, ATRA este o locatie inedita pentru intalniri corporate si workshop-uri. 

Un spatiu versatil cu semineu si suprafata vitrata mare prin care se deschide, uluitoare, panorama lacului Paltinu, va va servi drept sala de sedinta. 

In fiecare anotimp natura si peisajul devin spectaculoase si ne permit variate posibilitati de a petrece timpul si de a organiza evenimente tematice.

Pentru acest sezon va propunem
trei concepte de intalniri la ATRA

Fiecare este conceput special pentru grupurile corporate – fie acestea formate din colegi de birou, colaboratori sau viitori parteneri.

RELAX & ENJOY

Va pregatim o zi de sedinta neobisnuita, atipica, intr-un spatiu organizat mai degraba ca living decat ca o sala de sedinte, unde, alaturi de colegi, pauzele de cafea in fata semineulul aprins, va vor da energia si inspiratia de care aveti nevoie. 

Dupa programul de lucru, va asteapta o experienta culinara multi-senzoriala: veti lua masa in bezna. 

“Dinner in the dark” testeaza abilitatile participantilor de a lucra in echipa si de a descoperi cat mai multe ingrediente. Dupa premierea castigatorilor, sunteti invitati la foc de tabara cu vin fiert si degustare de branzeturi locale.

WORKING IN, DRIVING OUT

Sedinta s-a incheiat si v-au ramas cateva ore libere? Va invitam sa faceti un traseu off road de 2 ore pe Varful Secaria. Traseul de dificultate medie va fi rasplatit in varf de munte cu ceai, cafea si vin fiert.

La intoarcere, pentru cina, sunteti invitati sa va predati gastronomiei . Nu va faceti griji, Chef Ionut Gagiu este foarte exigent, ingredintele sunt exploatate cu grija pentru ca gustul sa fie desavarsit.

VINOPICTURA, FUN ART

Descatuseaza talentul, lasa-te purtat de imaginatie, soarbe o gura de vin pentru inspiratie si curaj, garniseste panza cu tuse pline de maiestrie si culori asortate.

Descatuseaza-ti talentul, lasa-te purtat de imaginatie, savureaza o gura de vin pentru inspiratie si curaj si garniseste panza cu tuse pline de maiestrie si culori!Inspirati de o priveliste superba si un vin bun, va veti descoperi noi talente artistice.

Participantii vor fi surprinsi de propriile creatii pe care le vor pastra ca amintire sau scoate la licitatie.

Rezerva evenimentul tau la Atra

Vom reveni in cel mai scurt timp

Completeaza formularul de mai jos si rezerva evenimentul tau la Atra.