Natura e generoasa in Valea Doftanei, la Atra… muntii si dealurile, raul si lacul, toate impreuna! Exploreaza!

Odata reconectat, aici, la Atra, capeti o energie care iti alimenteaza placerea de a descoperi natura spectaculoasa din Valea Doftanei.

Caiac

Exploreaza la firul apei, adulmecand serenitatea lacului intr-o miscare ritmica, cu o cadenta care te lasa sa contempli spectacolul naturii in timp ce inspiri cel mai proaspat si curat aer.

Bicicleta

Exploreaza pe doua roti, cu bicicletele MTB sau electrice… la firul ierbii, luand sportiv provocarea urcusului sau a pantelor domoale.

SUP

Exploreaza cu SUP pe lacul Paltinu in cautarea echilibrului.

ATV

Exploreaza cu ATV-ul….la viteza alerta, cu sentiment robust al controlului si libertatii de explorare a unor locuri mai putin accesibile.

Barca electrica

Exploreaza cu barcuta electrica… intr-o miscare de relaxare prin care sa cuprinzi 360 apa si dealurile.

Drumetii

Exploreaza cu pasul… temerar si independent, urmand propriul ritm pe cararile muntilor.

Relaxare

Traieste clipa… cu o carte buna in mana, cufundat intr-un hamac, sau pe terasa Atra, cu privirea spre cer, cautand infinitul de stele.

Loc de joaca

Descopera ce simplu e sa te bucuri de tot ce te inconjoara, prin ochii copiilor… la locul de joaca si pe peluza Atra.

Ateliere

Exprima ce simti cu pensula si culorile, in timpul atelierelor de vino-pictura… inspirat din ritmul peisajelor si anotimpurilor.

PENTRU REZERVARI: 0732.675.816

IMPORTANT: daca planificati sa explorati Valea Doftanei cu ajutorul specialistilor de la Atra, va rugam sa faceti rezervare in prealabil.

PENTRU REZERVARI: 0732.675.816

IMPORTANT: daca planificati sa explorati Valea Doftanei cu ajutorul specialistilor de la Atra, va rugam sa faceti rezervare in prealabil.