DESCOPERA MIRA

RESORT BY ATRA

Găsești tot ce-ți dorești la MIRA – Resort pe lac, cea mai noua adiție la familia ATRA! Situată chiar vizavi de hotelul ATRA, pe celălalt mal al lacului Paltinu, MIRA oferă aceeași intimitate, atmosfera de relaxare și același servicii impecabile. Bucura-te de cazare in regim B&B in camere duble cu baie cu dus, in apartamente confortabile sau intr-un bungalow însorit. Savurează mic dejunuri delicioase in salonul resortului sau pe una dintre terasele însorite de la MIRA, unde poți face plaja in timp ce copiii se pot juca sau descoperi natura superba din Valea Doftanei. 
mira-resort-alint-1
mira-resort-zefir-1
mira-resort-zefir-2

oaza ta de ZEn, vizavi de atra

MIRA este doza ta de Zen și casa ta departe de casa. Aici vacantele tale devin memorabile. De la terasa pentru plaja și cocktailuri, la piscina unde se pot organiza petreceri private cu barbecue, la foisorul panoramic unde poți moțăi la șemineu cu o carte preferata in mana, resortul MIRA are tot ce îți dorești.

CAZARE B&B LA MIRA

Micul dejun este inclus in tarifele de cazare, se pregateste la Mira si se serveste in salonul din parter sau pe terasa; restul meselor vor fi servite la hotelul Atra. Pentru cina, transferul la Atra se poate face cu microbuzul pus la dispozitie de resort. Distanta Atra- Mira este de 2km (5 min cu masina, 20 min mers pe jos).

detalii & rezervari: mira@atradoftana.ro
tel rezervari: 0738975119
tipuri de camere
3 x camere duble cu dus
3 x apartamente cu 2 camere si dus
1 x camera single
1 x bungalow cu 2 camere si dus
Facilitati:
Piscina, zona de plaja, colt barbecue
lounge panoramic, salon mic dejun
terase cu vedere la lac, spatii de joaca si sport