CINA fine dining LA 4 MAINI

Maitre Cuisinier De France David Contant & Chef Ionut Gagiu

 03.03. – 05.03.2023
In weekend ul 03.03. – 05.03.2023, unul dintre numele sonore ale gastronomiei franceze, Maitre Cuisinier de France David Contant, va fi din nou oaspetele nostru de onoare in Bucataria Atra, alaturi de Chef-ul casei, Ionut Gagiu.
Va oferim un pretext de a sparge rutina, de a savura preparate care aduc un mix inspirational de cultura, ingrediente, arome, tehnici de gatit, toate spre o incantare multisenzoriala desavarsita.

Experienta si creativitatea celor doi Chefi, vor avea in Restaurantul Atra, o platforma de impartasire a excelentei culinare intr-un tasting menu de 6 preparate ce vor fi asociate cu vinuri romanesti.

Am creat acest concept culinar pentru a oferi oaspetilor nostri o experienta fine dining intima si exploratoare a tuturor simturilor, cu preparate si vinuri menite sa intensifice placerea de a lua masa cu cei dragi in Valea Doftanei – in inima muntilor, pe malul lacului Paltinu.

 Somelierul inhouse  va prezenta povestea vinurilor, si, sambata seara,  impreuna cu Chef bucatar Gagiu si cu David Contant vor crea o experienta culinara unica urmata de un foc de tabara.

Chef David Contant, colaborator pe diferite proiecte si prieten, a acceptat din nou invitatia Chef-ului Ionut Gagiu pentru a crea impreuna o experienta inedita oaspetilor Atra, locul unde acestia s-au cunoscut prima data in 2013.Parteneriatul celor doi Chefi urmareste sa puna in valoare produsele romanesti, arome locale si ingrediente autohtone – gustul fin al produselor locale de exceptie.

TARIF WEEKEND FINE DINING:

03.03-05.03.2023

ATRA: 2900 RON / weekend/ camera dubla
ATRA camera Ivory: 3050 RON/ weekend/ camera dubla

MIRA: 2300 RON/ weekend/ camera dubla
MIRA suita/bungalow: 2600 RON/ weekend/ camera dubla

Pachetul include:

– 2 Nopti de cazare. Check in: vineri 14:00; Check out: duminica 12:00
– Mic dejun
– Cina fine dining cu 3 feluri de mancare, un pahar de vin, apa  – vineri
– Cina fine dining la 4 maini cu Maitre Cuisinier De France David Contant si Chef Ionut Gagiu. Meniu 6 preparate cu asociere de vin. Vinurile vor fi prezentate de somelier –  sambata, ora 19:00.
– Foc de tabara dupa cina de sambata. 

Nota: *pentru a pastra atmosfera speciala a unei cine fine dining, va rugam sa purtati la cina o tinuta casual – eleganta.

Fiind oaspetele ATRA te poti bucura de:

  • biciclete
  • acces la saună programare la receptie in intervalul 10:00-18:00
  • wi-fi in zonele comune si in camere
  • multa liniste si relaxare, departe de aglomeratie
  • off-road cu ATV la un pret special.
NOTA:

Toate tarifele includ TVA.

Tarifele nu includ taxa de statiune care este in valoare de 2% din tariful de cazare fara tva.