Seria de cine “ATRA Food and Wine Pairing”

Incepe sezonul cinelor ATRA Food & Wine Pairing.

Va invitam in fiecare seara de sambata la o cina in care vinurile lega prietenii cu preparate gourmet pentru a starni emotie.
Am conceput aceasta experienta culinara pentru a oferi oaspetilor ATRA, o cina intima si exploratoare a tuturor simturilor, cu preparate si vinuri menite sa intensifice placerea de a lua masa alaturi de oamenii dragi, in inima muntilor, pe malul lacului Paltinu.

Am asociat preparate fine cu cele mai alese vinuri ale cramelor romanesti si am creat o experienta gourmet printr-un meniu de degustare in care fiecare fel de mancare este asociat cu un pahar de vin, chiar si desertul.

Cinele de sambata seara se tin intr-un cadru special creata, prin care incercam sa aducem elemente de design si aranjamente care sa creeze o atmosfera unica. Toate acestea completand panorama desfasurata din geamurile vitrate ale restaurantului.

In zilele cu vreme frumoasa, cinele ATRA Fine Dining Food & Wine Pairing se vor tine in aer liber, pe malul lacului Paltinu, ceea ce va transforma aceasta experienta culinara in momente unice si amintiri pentru o viata.

Pret: 275 Lei/ persoana 

(pret valabil in periaoda 1.01.2020 – 31.03.2020)

DESPRE MENIU
Ce v-am pregatit?

Meniul de sambata seara va contine preparate gourmet, care puncteaza conceptul farm to table si contine ingrediente de sezon pe care ni le ofera padurea, fermierii locali, gradina ATRA si tot ce am conservat in casa pentru sezonul rece.

Prin tehnici care au la baza bucataria internatioanala, dar si din cea romaneasca, echipa din bucatarie vor transforma aceste ingrediente, aparent simple, in preparate care isi vor dezvalui potentialul enorm, gustul si textura unica.

Astfel, oaspetii nostri vor putea explora ingredientele locale de sezon la potentialul lor maxim.

DESPRE VINURI
Ce v-am pregatit?

Pentru ATRA Fine Dining Food & Wine Pairing, el si-a propus sa faca o calatorie prin cele mai alese vinuri ale cramelor romanesti, prezentand in fiecare seara de sambata vinurile si povestile acestora.

Pentru fiecare dintre am asociat un pahar de vin, pentru ca acesta sa sporeasca gusturile si texturile, sa imbunatateasca experienta culinara si sa provoace aromele subtile, care, altel, ar putea trece neobservate.