Seria de cine “ATRA Food and Wine Pairing”

Incepe sezonul cinelor ATRA Food & Wine Pairing.

Chef George Manolache si Somelierul in-house Andrei Popa, va invita in fiecare seara de sambata la o cina in care vinurile lega prietenii cu preparate gourmet pentru a starni emotie.
Intr-o colaborare frumoasa Chef – Somelier, George si Andrei au reusit sa conceapa o experienta culinara totala, intima si exploratoare a tuturor simturilor, cu preparate si vinuri menite sa intensifice placerea de a lua masa alaturi de oamenii dragi, in inima muntilor, pe malul lacului Paltinu.

Ei au asociat preparate fine cu cele mai alese vinuri ale cramelor romanesti si au creat o experienta gourmet printr-un meniu de degustare in care fiecare fel de mancare este asociat cu un pahar de vin, chiar si desertul.

Timp de 2 ore si jumatate, cina se va desfasura sub formula unui eveniment culinar cu tasting menu si wine pairing si va fi moderata de Somelierul nostru Andrei Popa.

Cinele de sambata seara se tin intr-o cadru special creata, prin care incercam sa aducem elemente de design si aranjamente care sa creeze o atmosfera unica. Toate acestea completand panorama desfasurata din geamurile vitrate ale restaurantului.

In zilele cu vreme frumoasa, cinele ATRA Fine Dining Food & Wine Pairing se vor tine in aer liber, pe malul lacului Paltinu, ceea ce va transforma aceasta experienta culinara in momente unice si amintiri pentru o viata.

Pret: 289 Lei/ persoana

DESPRE MENIU
Ce va pregateste Chef George Manolache?

Meniul de sambata seara va contine preparate gourmet, care puncteaza conceptul farm to table si contine ingrediente de sezon pe care ni le ofera padurea, fermierii locali, gradina ATRA si tot ce am conservat in casa pentru sezonul rece.

Prin tehnici care au la baza bucataria internatioanala, dar si din cea romaneasca, Chef George transforma aceste ingrediente, aparent simple, in preparate care isi vor dezvalui potentialul enorm, gustul si textura unica.

Astfel, oaspetii nostri vor putea explora ingredientele locale de sezon la potentialul lor maxim.

DESPRE VINURI
Ce va pregateste Somelierul Andrei?

Andrei este un adevarat ambasador al vinurilor romanesti. De aceea, pentru ATRA Fine Dining Food & Wine Pairing, el si-a propus sa faca o calatorie prin cele mai alese vinuri ale cramelor romanesti, prezentand in fiecare seara de sambata vinurile si povestile acestora.

Pentru fiecare dintre preparatele meniului de degustare, Andrei va asocia un pahar de vin, pentru ca acesta sa sporeasca gusturile si texturile, sa imbunatateasca experienta culinara si sa provoace aromele subtile, care, altel, ar putea trece neobservate.

La ATRA Fine Dining Food & Wine Pairing va veti bucura de asocieri clasice dintre vinuri si preparate – unele vinuri par a fi nascute sa fie perechea anumitor mancaruri -, dar si de experimentele interesante pe care ni le permit vinurile flexibile si versatile ale cramelor romanesti.