cina la 4 maini
MAITRE CUISINIER DE FRANCE DAVID CONTANT
In ultimul weekend din februarie, la granita dintre iarna si primavara, unul dintre numele sonore ale gastronomiei franceze , Maitre Cuisinier de France David Contant, va fi oaspetele nostru de onoare in Bucataria Atra, alaturi de Chef-ul casei, Ionut Gagiu.
Va oferim un pretext de a sparge rutina, de a savura preparate care aduc un mix inspirational de cultura, ingrediente, arome, tehnici de gatit, toate spre o incantare multisenzoriala desavarsita.
Experienta si creativitatea celor doi Chefi, vor avea in Restaurantul Atra, o platforma de impartasire a excelentei culinare intr-un tasting menu de 6 preparate ce vor fi asociate cu vinuri romanesti.
Chef David Contant, colaborator pe diferite proiecte si prieten, a acceptat invitatia Chef-ului Ionut Gagiu pentru a crea impreuna o experienta inedita oaspetilor Atra, locul unde acestia s-au cunoscut prima data in 2013. Parteneriatul celor doi Chef-i urmareste sa puna in valoare produsele romanesti, arome locale si ingrediente autohtone – gustul fin al produselor locale de exceptie.
TARIF WEEKEND FINE DINING:
26 – 28 februarie 2021
2,250 RON weekend / camera dubla / 2 persoane

Pachetul include:
– 2 Nopti de cazare. Check in: vineri 14:00; Check out: duminica 12:00
– Mic dejun
– Cina fine dining cu 3 feluri de mancare, un pahar de vin si apa plata – vineri
– Cina la 4 maini cu Chef invitat David Contant- meniu cu 6 preparate si asociere de vin – sambata.
– foc de tabara dupa cina de sambata.
Nota: *pentru a pastra atmosfera speciala a unei cine fine dining, va rugam sa purtati la cina o tinuta casual – eleganta.
Fiind oaspetele ATRA te poti bucura de:
- de o vacanta in siguranta datorita noilor proceduri de igiena si dezinfectare pentru camere si spatiile comune, conform cerintelor si recomandarilor impotriva raspandirii COVID-19.
- biciclete, caiac, set badminton
- wi-fi in zonele comune si in camere
- multa liniste si relaxare, departe de aglomeratie
- off-road cu ATV-uri la un tarif special.