cina la 4 maini

MAITRE CUISINIER DE FRANCE DAVID CONTANT

In ultimul weekend din februarie, la granita dintre iarna si primavara, unul dintre numele sonore ale gastronomiei franceze , Maitre Cuisinier de France David Contant, va fi oaspetele nostru de onoare in Bucataria Atra, alaturi de Chef-ul casei, Ionut Gagiu.

Va oferim un pretext de a sparge  rutina, de a savura preparate care aduc un mix inspirational de cultura, ingrediente, arome, tehnici de gatit, toate spre o incantare multisenzoriala desavarsita.

Experienta si creativitatea celor doi Chefi, vor avea in Restaurantul Atra, o platforma de impartasire a excelentei culinare intr-un tasting menu de 6 preparate ce vor fi asociate cu vinuri romanesti. 

Chef David Contant, colaborator pe diferite proiecte si prieten, a acceptat invitatia Chef-ului Ionut Gagiu  pentru a crea impreuna o experienta inedita oaspetilor Atra, locul unde acestia s-au cunoscut prima data in 2013Parteneriatul celor doi Chef-i urmareste sa puna in valoare produsele romanesti, arome locale si ingrediente autohtone – gustul fin al produselor locale de exceptie.

TARIF WEEKEND FINE DINING:

26 – 28 februarie 2021

2,250 RON  weekend / camera dubla / 2 persoane

Pachetul include:

– 2 Nopti de cazare. Check in: vineri 14:00; Check out: duminica 12:00
– Mic dejun
– Cina fine dining cu 3 feluri de mancare, un pahar de vin si apa plata – vineri
– Cina la 4 maini cu Chef invitat David Contant- meniu cu 6 preparate si asociere de vin – sambata.
– foc de tabara dupa cina de sambata.

Nota: *pentru a pastra atmosfera speciala a unei cine fine dining, va rugam sa purtati la cina o tinuta casual – eleganta.

 

Fiind oaspetele ATRA te poti bucura de:

  • de o vacanta in siguranta datorita noilor proceduri de igiena si dezinfectare pentru camere si spatiile comune, conform cerintelor si recomandarilor impotriva raspandirii COVID-19. 
  • biciclete, caiac, set badminton
  • wi-fi in zonele comune si in camere
  • multa liniste si relaxare, departe de aglomeratie
  • off-road cu ATV-uri la un tarif special.