Nespresso & ATRA, in armonie perfecta @Work

Cum ar fi sa lucrezi chiar in mijlocul naturii?

Muta-ti biroul pe malul Lacului Paltinu, intre muntii impaduriti, unde linistea, ambianta si privelistea iti stimuleaza productivitatea si creativitatea. 

Optimismul si momentele de relaxare sunt oferite de Nespresso in cadrul cel mai inspirat pentru remote working, la ATRA.

Incepe-ti fiecare zi cu o ceasca de cafea Nespresso, recunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune cafele din lume si te vei simti incarcat de energie pentru a-ti derula proiectele.

De duminica pana joi, la ATRA iti oferim un spatiu perfect, o alternativa a birourilor anoste, cu un nivel exceptional de servire, pentru ca tu sa te poti concentra doar pe ce este important.

Bonus cu aroma de cafea:

Dupa un sejur la ATRA, mediul de lucru productiv si creativitatea va vor insoti inapoi acasa. Nespresso va oferă reducere 20% la achizitia oricarui espressor din gama pentru acasa si cafea cadou de pana la 120 de capsule. Pentru a beneficia de oferta, solicitati codul unic la finalul sejurului.
Pentru ca tu si ai tai sa va bucurati de o vacanta in deplina siguranta, am pus la punct noi proceduri de igiena si dezinfectare pentru camere si spatiile comune, conform cerintelor si recomandarilor legate de COVID-19.

Pachet work@ATRA.

Cazare minim 3 nopti, mic dejun si cine incluse. 

Perioada: 1.04.2021 – 31.10.2021

Pret: 690 RON / noapte / camera dubla
Pret camera Ivory: 890 RON / noapte / camera dubla

Perioada: 1.11.2021 – 31.03.2022

Pret: 590 RON / noapte / camera dubla
Pret camera Ivory: 790 RON / noapte / camera dubla

Beneficii

◆ 10 % discount pentru meniul a la carte din restaurant; 
◆ Nespresso va ofera reducere 20% la achizitia oricarui espressor din gama pentru acasa si cafea cadou de pana la 120 de capsule.
◆ Se poate lucra de pe terasa restaurantului si terasa privata a fiecarei camere;
◆ WIFI gratuit si cu viteza buna;
◆ Acces imprimanta/ scanner.

Suna interesant? Rezerva acum!