MENIU A LA CARTE  |  MENIU BAUTURI & VINURI

Restaurantul ATRA din Valea Doftanei poate fi locul in care vii doar sa iei masa intr-o atmosfera relaxata, pe malul lacului Paltinu.

Meniul sezonier a la carte este creat de Chef Ionut Gagiu folosind cele mai proaspete ingrediente, furnizate de fermierii, ciobanii si producatorii locali sau culese din padurile din imprejurimi. Meniul restaurantului se schimba de 4 ori pe an, iar in serile de weekend aveti ocazia sa participati la cine de fine dining cu wine pairing.

Astfel, cu fiecare vizita, veti avea ocazia sa descoperiti preparate noi, fiecare experienta culinara fiind diferita. In sinergie cu dorinta de a promova produsele romanesti, lista de vinuri contine exclusiv vinuri ale celor mai apreciate crame de pe meleagurile noastre.

Dupa ce v-ati ales preparatele pentru masa, intrebati-l pe somelierul nostru inhouse ce vin va recomanda sa asociati pentru a le imbogati si a le sublinia esenta.

Intervalele 10:30-12:30, 17:30-19:00, 21:00-22:00 vor fi necesare dezinfectarii, igienizarii si aerisirii.

Program Restaurant

ORE DE FUNCTIONARE

DESCOPERA RESTAURANTUL ATRA VALEA DOFTANEI

Aici ingrediente simple precum fructele de padure, ciupercile, florile, mugurii – oferite de natura – ierburile aromate si legumele crescute in gradini si branzeturile de la ciobani se transforma in preparate fine dining cu o prezentare creativa si o fuziune a aromelor si gusturilor unica.